Reisverzekering afsluiten bij de HEMAHema biedt tegenwoordig niet alleen maar dagelijkse behoeften aan, ook kunt u bij de de HEMA een reisverzekering afsluiten. Maar is zo’n reisverzekering bij de HEMA wel de moeite waard om te nemen. In dit artikel behandelen we de reisverzekering van de HEMA.

De reisverzekering van de HEMA kwam als beste uit de test van de consumentenbond. Dit zegt nog al wat omdat er 35 doorlopende reisverzekeringen zijn vergeleken. Deze test is uitgevoerd in februari 2011. Naast dat hij als beste uit de bus is gekomen is de reisverzekering van de HEMA ook nog is heel goedkoop. Bij deze reisverzekering betaal je namelijk de laagste premie in vergelijking met alle andere reisverzekeringen. Op de site van HEMA zelf is het mogelijk om te berekenen hoeveel je nou daadwerkelijk kwijt bent aan de reisverzekering bij de HEMA.

Reisverzekering afsluiten bij de HEMA kent nog meer voordelen. Zo  is het mogelijk om een op maat gemaakte reisverzekering af te sluiten. Zo kun je aangeven of je een enkele keer per jaar op vakantie gaat of juist meerdere keren. Ook de optie of je Europa reist of over de hele wereld is aanwezig. Zo kun je je op eigen op maat gemaakte reisverzekering afsluiten binnen enkele muis kliks.

  • Facebook
  • Google
  • Twitter
  • Hyves
  • Blogger
This entry was posted in Reisverzekering afsluiten and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.